• darkblurbg
    Zwemschool Roos en Piet
    ''Plezier maakt zwemles tot een succes''

Zwemschool Roos en Piet

Zwemmogelijkheden voor jong en oud

Welkom op de website van Zwemschool Roos en Piet! Op deze website vind je alle informatie over onze zwemschool, de verschillende lessen die wij geven en de zwemmogelijkheden die we aanbieden. Heb je na het bekijken van deze website nog vragen over onze diensten dan staan wij je uiteraard graag telefonisch of per e-mail te woord. 

 

Kijkles week 28

We gaan weer een kijkweek organiseren! We starten op zondag 10 juli en deze kijkweek loopt tot en met zaterdag 16 juli. 

Er mag 1 ouder, of begeleider met de kinderen mee komen om het eerste kwartier van de les te komen kijken. Deze week mogen alle kinderen die met kleding zwemmen, behalve de kinderen die voor C zwemmen, hun kleding even thuislaten. Inhalen in deze week is niet mogelijk. Dit hebben we even op pauze gezet. 

Vergeet het niet in jullie agenda te zetten! Wij hebben er weer zin in, hopelijk jullie ook!

Zomervakantie 2022

Het is alweer bijna vakantie! Vergeet niet dat we gesloten zijn in de maand augustus voor alle lessen in Sint Nyk. De laatste les in Wijckel is op zondag 17 juli. In Wijckel zijn we de hele vakantie gesloten.

We zijn wel open in Sint Nyk voor extra lessen. Wil je doorzwemmen in de zomer? Dan kan dat! Schrijf je in via het flexrooster in de zwemscore module. Alle zomerlessen worden gegeven in Sint Nyk. 

Internet Zwemscore Module 

Via de zwemscore module krijgt u de mogelijkheid om de vorderingen van uw zoon/dochter te volgen tijdens het zwem-ABC. Inloggen Zwemscore 

 

ABC Zwemles

Spelenderwijs leren zwemmen, ieder kind zijn eigen niveau met als einddoel A, B en of C.

Lees meer

Zwemmen voor de kleinste kinderen

Om vertrouwd te raken in het water maar bovenal te genieten van deze ervaring, geven wij ook baby/peuter/kleuter zwemmen.

Lees meer

Funzwemmen

Funzwemmen is voor kinderen die hun A en/of B diploma al gehaald hebben maar het toch leuk vinden om te blijven zwemmen.

Lees meer

Aquarobics

Bij ons is het ook mogelijk om lekker te sporten in het water! Op een gezellige en sportieve manier bewegen op muziek.

Lees meer

ZWEMMEN MET EEN BEPERKING

Zwemschool Roos en Piet biedt ook zwem- en beweegactiviteiten aan voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Lees meer

Het team van Zwemschool Roos en Piet

Wij streven ernaar om de zwemlessen te geven in vaste groepen met een vaste lesgever. Ons team bestaat uit Areska, Johannes, Ludovica, Amber, Martje, Roos en Piet en wij heten u van harte welkom!

Social Media