• darkblurbg
    Zwemschool Roos en Piet
    "Plezier maakt zwemles tot een succes"

Zwemschool Roos en Piet

Zwemmogelijkheden voor jong en oud

Welkom op de website van Zwemschool Roos en Piet! Op deze website vind je alle informatie over onze zwemschool, de verschillende lessen die wij geven en de zwemmogelijkheden die we aanbieden. Heb je na het bekijken van deze website nog vragen over onze diensten dan staan wij je uiteraard graag telefonisch of per e-mail te woord.

Afbeelding + Tekst onder

Corona virus

Beste ouders,

In navolging tot de laatste berichten van de overheid en het RIVM zijn ook wij genoodzaakt om de zwemactiviteiten tot 6 april stil te leggen. Dit alles om ieders gezondheid en welbevinden. Hopelijk kunnen wij met z´n allen op deze manier een bijdrage leveren om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

 

Hopende op jullie begrip.

 

 

Hopende op jullie begrip.

Verdere informatie volgt..

 

 

ABC Zwemles

Spelenderwijs leren zwemmen, ieder kind zijn eigen niveau met als einddoel A, B en of C.

Lees meer

Zwemmen voor kinderen

Om vertrouwd te raken in het water maar bovenal te genieten van deze ervaring, geven wij ook baby/peuter/kleuter zwemmen.

Lees meer

Funzwemmen en zeemeerminzwemmen

Funzwemmen is voor kinderen die hun A en/of B diploma al gehaald hebben maar het toch leuk vinden om te blijven zwemmen.

Lees meer

Zwemmen met een beperking

Zwemschool Roos en Piet biedt ook zwem- en beweegactiviteiten aan voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Lees meer

Onze zwemlessen

Ons motto is “Plezier maakt zwemles tot een succes”. We staan ervoor om zwemles te geven op een plezierige manier zodat kinderen zich goed en vertrouwd voelen en daardoor op een prettige en ontspannen manier het zwemmen leren. Wij geven de zwemlessen in kleine groepjes van maximaal 8 kinderen per lesgever. Met de beginnersgroepen starten we altijd in ondiep water zonder drijfmiddelen en geven spelenderwijs les. We vinden het belangrijk om de kinderen op een enthousiaste en positieve manier te benaderden.

Persoonlijk contact

Bij Zwemschool Roos en Piet staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat zowel uw kinds als uzelf zich thuis voelt bij ons in de zwemschool. Daarom zijn wij altijd eenvoudig te bereiken via telefoon, e-mail of Facebook.

Het team van Zwemschool Roos en Piet

Wij streven ernaar om de zwemlessen te geven in vaste groepen met een vaste lesgever. Ons team bestaat uit Thecla, Amber, Martje, Roos en Piet en wij heten u van harte welkom!