• darkblurbg
    Zwemschool Roos en Piet
    "Plezier maakt zwemles tot een succes''

Roos en Piet: dé zwemschool in Sint Nyk! 

Bij onze zwemschool in Sint Nyk (Sint Nicolaasga) staat het hebben van veel plezier centraal. Want wanneer kinderen met plezier naar zwemles gaan, dan volgen de goede prestaties in het water vanzelf. Deze werkwijze heeft al heel veel kinderen uit Sint Nyk geholpen met het behalen van hun A, B en C diploma! Dus wilt u zeker weten dat uw kinderen leren zwemmen en daarbij veel vertrouwen hebben in zichzelf? Dan schrijft u ze vandaag nog in bij Roos en Piet: dé zwemschool in Sint Nyk!

Inschrijven Sint Nysk

Meer dan een zwemschool: KLUB Roos en Piet 

Sinds korte tijd organiseren we naast onze zwemactiviteiten in de zwemschool in Sint Nyk ook andere activiteiten voor kinderen. Deze sport- en spelactiviteiten zijn er voor kinderen van 6 t/m 17 jaar, van binnen en buiten Sint Nyk. We hebben er inmiddels al een aantal gehad en de kinderen zijn zeker erg enthousiast! Wilt u uw kinderen ook mee laten doen aan KLUB Roos en Piet? Dan geeft u ze eenvoudig op voor een van de activiteiten, zonder dat u ergens aan vast zit.

Meer over KLUB Roos en Piet

Alle zwemactiviteiten in Sint Nyk 

Voor ieder wat wils. Dat omschrijft ons aanbod zwemactiviteiten in de zwemschool in Sint Nyk. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • ABC Zwemles
  • Aquarobics
  • Ouder/Kind zwemmen
  • SwimBoost
  • Zwemmen met een beperking

Worden wij uw zwemschool in Sint Nyk? 

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze zwemschool in Sint Nyk. Daarom bereikt u ons snel en eenvoudig via de telefoon, de e-mail of via onze sociale media kanalen. We zijn er voor u. Tot horens en hopelijk ook tot ziens!